24 Iulie 2023Sursa: I.P.J. Călărași

​COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Dichiseni, județul Călărași, în jurul orei 17:00, au identificat un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Călarași, căzut într-un șanț cu vegetație de pe marginea drumului.

Bărbatul era deshidratat, dezorientat și le repeta polițiștilor că dorește să ajungă într-o zonă din municipiul Călărași, fiind confuz unde se afla în momentul respectiv.

 

Colegii nostri agent șef principal de poliție Sârbu Florian și agent șef principal de poliție Ilie Valentin Daniel au ridicat și trasportat bărbatul la domiciliu, de asemenea, au sesizat Serviciul de Ambulanță Călărași pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Ulterior, în urma discuțiilor purtate cu familia    s-a constatat că bărbatul plecase de la domiciliu de dimineață, însă din cauza pierderilor de memorie de care suferă s-a rătăcit, fiind identificat la aproximativ 20 de km de domiciliul său.

Galerie foto