Puteți trimite dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Plata amenzii nu trebuie să depășească termenele legale stabilite prin OUG 2/2001.

De asemenea nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți documente.

Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească în dimensiune 2 Mb.

Pentru a trimite e-mail vă rugăm selectați unul din serviciile de mai jos: apăsați direct pe link sau folosiți adresele de e-mail.

Transmiterea documentelor scanate pe adresele de e-mail de mai jos, implică acordul dumneavoastră (consimţământ expres) de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare.

Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@cl.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Cazier judiciar: cazier@cl.politiaromana.ro-  Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate.

Serviciul Ordine Publică: ordinepublica@cl.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călarași.

Serviciul Investigații Criminale: judiciar@cl.politiaromana.ro- Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași 

Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase: oug41.2016.arme@cl.politiaromana.ro-Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Compartimentul Juridic:sanctiuni.oug41@cl.politiaromana.ro Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.