03 Noiembrie 2022Sursa: IPJ Călărași

ACTIVITĂȚI EDUCATIVE ÎN ȘCOLI

 

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile în școlile din județul Călărași.

În zilele de 01 și 02 noiembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au desfășurat activități la Liceul Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” în cadrul proiectelor „Dragalina - te vrem în siguranță!” și „Copilărie fără violență!”.

Printre temele abordate au fost delincvența juvenilă, abandonul şcolar, siguranţa pe internet, precum și efectele consumului de tutun, droguri și alcool.

Totodată, în data de 03 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o activitate interactivă cu elevii Liceului „Mihai Eminescu” Călărași.

Polițiștii le-au explicat semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere și au discutat despre principalele cauze generatoare de accidente, aceștia înțelegând necesitatea și importanța respectării normelor rutiere.

De asemenea, polițiștii rutieri le-au explicat pe înțelesul lor regulile de circulație, exersând prin joc traversarea pe „covorul pietonal”.

 

Galerie foto