În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție ,, Vasile Lascăr” Câmpina sesiunea ianuarie 2018

Detalii

Vă facem cunoscut că termenul pentru finalizarea și concluzionarea fișelor medicale  s-a prelungit și se va desfășura până la data de 22.12.2017.

Detalii

Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat.

         Poliția Română vă reamintește că, în ianuarie 2018, Școala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina scoate la concurs 1.300 de locuri, iar Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, 300 de locuri.

Detalii

ADMITEREA

ÎN ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE “Vasile Lascăr” CÂMPINA şi ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE “Septimiu Mureşan”

CLUJ NAPOCA SESIUNEA IANUARIE 2018

Detalii

Anunt organizare probe de verificare a aptitudinilor fizice a candidatilor  înscrisi la Academia de Politie - frecventa redusa - sesiunea 2017

Detalii

Programarea evaluarii psihologice a  candidaţilor recrutaţi pentru susţinerea examenului de admitere la instituţii de învăţământ M.A.I.

Detalii